Varberg är roligt!

Här i Varberg känns det som hemma för en gammal bondkärring som mig. Över hela stan i detta jordbrukslandskap ligger en ridå av svämdyngegödselstank. Det luktar verkligen överallt, ungefär som i Danmark.   Vi kom ner hit igår kväll och passade på att tillbringa kvällen med goda vännerna H och R och deras barn N o J som alla bor här i krokarna.  N jobbar på en en helt suverän fårfarm och turistanläggning som vi besökte. Jag ska återkomma om den senare. Ett besök rekommenderas!!

Vi är här på ett föreningsåtagande och åtnjuter Stadshotellets faciliteter. (Jag betalar för mig själv om nu någon undrar!) Det ser precis ut som ett stadshotell ska se ut, med stora kristallkronor överallt. Runt hörnet finns en galleria, "Trädgården" och nu har jag shoppat loss!! Ett par strumpor på Hennes för 14.50!

Jag förstår inte  varför jag saknar talang för shopping. Det vill sig sällan. Det spelar ingen roll om jag så bestämmer mig innan för att verkligen handla. Tänkte nu när vår- och sommarkläderna kommit in att jag skulle kosta på mig något trevligt. 

Jag tittar gärna och provar gärna, borde köpa minst ett par jeans åtminstone inför sommaren, men nej!! Inte ens det. Nu ska jag kolla bloggen, gå på toa och äta lite lunch. Sen tar jag nya tag med gallerian igen. 

Fantastiskt, alla hotell verkar ha uppkopplade datorer som man kan använda kostnadsfritt. Även här alltså.  

Synd att grafen försvann, jag hade börjat fästa mig vid den!

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh vad trevligt, fattade inte förrän nu att den där lunchen avåts i Varberg! Gillar Varberg, har en väldigt god vän där och har haft riktigt roligt några gånger.

Postat av: Inga

Dessutom är staden vacker. Man har behållit en hel del av den gamla träbebyggelsen. Det liknar Eksjö runt torget.

2006-05-08 @ 06:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback