Valp på gång!!

Nu börjar hon föda;  Leverhögens Valsa!! Där ska vi ha en valp. Vi har gått och väntat de senaste dagarna och hållit tummarna att det ska komma igång snart och gå bra. Nu har hon börjat föda. En valp är framme, men vi vet inte vad det är för sort. Hon släpper inte någon intill sig just nu inte ens husse.

Det var så länge sedan vi hade en valp. Nu ska det bli en hamiltonvalp och förhoppningsvis en taxvalp också lite senare på året.    

Sen ringer barnen o planerar hemkomst i sommar. Mattias kommer från LA i juni. Han vill vara med på systerson Isaks dop i Åmål ev helgen 10 juni och han vill ordna midsommarfest för sina vänner här på Brogärdet.   Malin kommer hem från Umeå med sin familj; sambon Linus, barnen Moses och Isak och låter ev  döpa Isak  alltså i Åmål. Det vore fantastiskt roligt att få vara med om dopet. Markus o Johanna behöver inte planera så långt i förväg. De bor ju i Stockholm och kan komma över lite snabbare.

Själva har vi inte planerat något mer än Fogerty. Det får bli mindre rundturer så där över ett par dagar. Det gillar vi och det fungerar bra. Då hinner vi inte få så mycket hemlängtan och så hinner vi passa upp våra fiskegäster. De kräver en hel del omvårdnad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback