Ok Annaa, Irland var bra!!

Med ett halvt öra kollar jag på Melodifestivalen, medan jag bloggar och läser nyheterna på nätet.

Annaa, jag trodde att Din vurm för den irländska låten bottnade i allmän välvilja mot landet och inte var så mycket att beakta. Men det var fel. Mitt i bruset av andra aktiviteter lystrade jag till för att jag gillade en låt och det var det irländska bidraget. Han var bra....

Bosniens bidrag stack också ut så att jag lyssnade lite extra. Den lät som en beskrivning av Astrid Lindgrens Körsbärsdalen med lite klockspel och så där.  Men de flesta bidragen har jag inte alls hört så min bedömning är nog inte mycket att hänga i julgranen.

Carola var sorgligt dålig. Har inte hört bidraget förut tror jag. Låten var dålig och Carola såg bara förutsägbar och stel ut.  Henne kan omöjligt någon lägga märke till i en sån här parad.

Kommentarer
Postat av: Excessa

Kollade också med ett halvt öra på melodifestivalen.. eller heter det schlagerfestival när andra länder är med?
Öronen gillade många låtar, dock ej Carolas som i och för sig var proffsigt, men det kändes platt o ointressant! Fast Finlands bidrag blir bara bättre o bättre ju mer jag hör det! :)

Postat av: Inga

Carolas låt var trist och intetsägande och hennes framträdande var robotliknande.

2006-05-19 @ 18:29:37
Postat av: Annaa M

Gläder mig att du har god smak Inga! Tror det sorgliga med den irländska låten är att i stort sett alla som sagt något om den innan har stirrat för mycket på den förfärliga videon i stället för att faktiskt lyssna på låten. Sen ÄR ju smaken iofs olika...

2006-05-23 @ 01:21:18
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback