Melodifestivalen igen då

Så snopet för alla andra deltagare att Lordi från Finland vann med sin monster-ful-image. Jag kan tycka lite synd om dem som betalat någon miljon för sin fina klänning och kostat på vindar och så och snygga frissor och vacker sminkning. Nu vann någon som gjorde tvärs om; gjorde sig så ful som möjligt.

Lite kan det väl vara en blinkning åt vårt förmenta skönhetsideal; att vi inbillar oss att vi alltid måste vara så himla vackra för att duga och för att vinna!


Kommentarer
Postat av: Lillan

Jag tycker att det var rätt kul att ett 'Hard Rock Band ' vann men så är jag väl benägen att tycka så då det är den typ av musik som min son gillar och spelar med sitt band.

Annars tycker jag att Sveriges ' Invincible ' med Carola var skulle ha vunnit! Carola kan verkligen sjunga och är en riktig proffs och låten hade alla ingredienser som en bra låt skall ha.

2006-05-21 @ 12:57:28
Postat av: Nina på Johangården

Tänkte på nåt ur filmen "Nightmare before Chrismas" när jag såg Lordi.

Men tycker att det var rätt att de vann.

Postat av: Inga

Lillan: Jag har också en son som spelar nåt sånt. Han nu i Los Angeles också lyckats skrapa ihop tre till att spela ihop med. De är visst tre olika nationaliteter. Musik är universellt.

Nina: Jag kan också sympatisera med att monstren vann fast de varken var vackra eller sjöng smäktande vackert. De var kul, annorlunda, precis som ABBA var när de vann.

2006-05-21 @ 15:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback