Arrendatorerna kommer!

38735-169

Medan vi satt och drack ett förlängt 11-kaffe / frukost så kom en traktor nere på Liane och det var arrendatorerna, ja åtminstone en del av dem; Göte o son Erik. Det var lagom att bjuda dem på lite enklare lunch.  Under tiden pratar 'Roland i telefonen ett par gånger med någon som är på väg för att köpa hans gamla dyngspridare. Den inköptes 1970 av Rolands far och det märkliga är att ingen har fyllt på luft på däcken sedan dess. Luften i däcken är alltså original 1970!  Kuriöst!

Ännu märkligare är att denna gödselspridarbehövande Åmålsbo som är på väg hit just har passerat en fönsterfabrik och ringer o undrar var han är. Det undrar vi också, för det finns ingen fönsterfabrik mellan Åmål o Sillerud!  Han kommer i alla fall under lunchen och hämtar den.

Vi försöker bjuda presumtive byggande grannen M också på lunch men han har mat på väg redan hojtar han. Därmot så går Roland upp o hjälper honom med något avvägningsinstrument så småningom. Sen tar han och hämtar båten. 

Under tiden har jag hunnit med att röja efter lunchen och hänga upp tvätt och plocka undan tidningshögarna och lite annat och lämna hemmet för att .....

fortsättning följer... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback