VARG-KRAMAR-LÖGNER I NWT IDAG= UPPRÖRANDE!!!

Herregud, nu har tidningen NWT slagit alla rekord och släppt ut alla sina vargkramare på grönbete i den sagovärld de skapat sig när det gäller rovdjur. De har tillsammans fått koka ihop en mustig soppa av rena lögner och halvsanningar i dagens tidnings temabilaga!!

Jag känner hur adrenalinet pumpar genom kroppen i ilska över att det inte krävs någon enda anständighet i hur man brukar det fria ordet. Här har man utnyttjat pressfriheten till att sprida den mest ovederhäftiga progaganda.

Sven-Erik Karlsson har fått fabulera vidare om internationella ligor som genom  Hells Angels-metoder terroriserar vargvänner och dödar en stor del av den svenska vargstammen! Alla som är någorlunda insatta verklighetens vargmotstånd vet att allt sammans är uppdiktat.

Det blir ren skär ärekränkning när man beskriver de människor som debatterar varg i pressen som delar av kriminella kriminella ligor.  Skulle det alltså innefatta Viviann Gerdin och Runar Patriksson riksadagsledamöter, Gunnar Glöersen på Jägareförbundet, Lotta Wiringe bonde i Väse ??

Man påstår att hundar dödas av varg därför att hunden söker upp varg. Alla som lever i verkligheten vet att det inte är sant.

Man hävdar att motståndet mot varg har sin grund i fördomar. Det är inte sant. Många människor har genom vargens närvaro förlorat stora delar av sin livskvalitet. Det är inte vargen som är hatad, det är vargpolitiken  som är hatad, den som inte låter  drabbade  människor försvara sina djur och sitt levnadssätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback