Töcksfors köpcenter

38735-110
Vi var i Töcksfors köpcenter idag, en helt otrolig anläggning i det lilla samhället Töcksfors nära den norska gränsen. Vi gick kilometern runt anläggningen och handlade lite av varje. Vi åt god mat till svindyra norska priser. Roland lyckades bli hejdad av en marknadsundersökare och fick nöjet att tala om att det inte finns någon skylt om köpcenter vid avfarten från Karlstadshållet. Köpcentret syns egentligen inte förrän man redan hunnit passera.

Vi såg på vägen dit, hos bilbärgaren, den utbrända personbilen från morgonens svåra trafikolycka i Töcksfors. Man blir lite andäktigt vid tanken på att människor som levde för bara 7 timmar sedan nu plötsligt är döda och kanske inte ens identifierade ännu i skrivande stund. Allt var utbränt. 
Kommentarer
Postat av: Roomservice

Den är i skinn! Tips om detta då? :)Är ju f-n inte ngn husmor ännu - är kankse på väg att bli det(?)... tränar o tränar på det, men behöver goda råd på vägen :)

Postat av: Roomservice

Aha, japp, jag tror katterna kommer förstöra sofforna. Fasar för detta. MIn förra katt rev inte på något. Men dessa små nya lillmonster jag har, tror att allt ska man vässa klorna på. Kör med klösbrädor, vattenspray, säger Neeeej med bestämd mörk röst. Bär bort dem till klösbrädorna men, funkar det? Nej. Kan det vara så att deras hjärnor saknar en cell för att förstå innebörden i att inte klösa?

Finns det spray hos hanldar´n? För den hos djuraffären funkade inte heller. Den lukta bensen, sprayade på soffan och de gick och lade sig och sov på sprayfläcken.

2006-03-19 @ 08:05:35
URL: http://roomservice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback