SNÖ i MASSOR-bild

38735-101

Son Mattias i det soliga LA........  Synd om Dig som missar vår fantastiska vinter!! Den bästa på 40 år här sägs det. Vi har upp emot en meter snö nu, det kom 40 cm till de senaste två dygnen. Så här ser det nu på altanen. Vägen ser vi inte längre för snön, men än så länge himlens ljus och någon solstrimma.  Vägarna har så höga snöplogkanter att det känns mer som att fara omkring som en skållad råtta i en labyrint än att köra bil på väg.  Det är mäktigt och fint, speciellt idag när det ser ut att bli solsken. Oj vilket sportlov barnen har haft!!!  

Om Du hinner får Du gärna skicka bilderna från Lake Tahoe. Kul att vi kunde ha kontakt med webkameran igår. Vi var uppkopplade med Malin o dom i Umeå också. Roland och Moses gjorde grimaser åt varandra och skrattade hejdlöst båda två.

Det är iaf bra med syster Malin + familj och broder Markus. Markus har flyttat in i sin lägenhet och ringde igår för att konferera om bästa sättet att hänga upp en TV på väggen. De har fullt upp kan man säga.
Kommentarer
Postat av: Annaa M

Du nämner i dina inlägg om Göteborgsredan inget om vädret där... Förstår ju varför när jag ser den här bilden. Inget anmärkningsvärt alls för er med det kritvita landskapet där nere!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback