SKROTA DEN NYA SEXBROTTSLAGEN NU!!

Vad är det för fel när en massa kloka och välavlönade jurister och politiker inte ska kunna skriva en sexbrottslag som kriminaliserar sex med barn???

Eller är det inte "lagskribenterna" det är fel på??

Är det HD som lider av gubbsjuka när man ständigt hittar på nya kryptiska skäl för undantag???

I så fall spelar det väl ingen roll hur väl lagen skrivs, gubbarna som dömer  kommer ändå att slingra sig och leta upp kryphål.

Det kan aldrig vara så att att det är en ursäkt att barnet i fråga "såg ut att vara vuxen"!

Herregud, öppna ögonen, vi har 9-10 åringar som fysiskt sett är fullt utvecklade små kvinnor.  Ska sex med dem också vara ursäktligt då bara för att  deras kroppar har haft bråttom???  Inuti är de fortfarande barn och ska kunna få lov att vara det ett tag till.Kommentarer
Postat av: flasknosen

Jag har svårt att ens kalla det för "sex med" barn, som lagvrängarna gör. Att bli våldtagen är sannerligen inte "att ha sex", oavsett om man är barn eller vuxen.

Postat av: Inga

Ibland är det naturligtvis rent våld med i bilden, men det hemska är att barn ju oftast litar så mycket på vuxna att de går med på det här frivilligt!

De barn som utsätts regelbundet och från det de är ganska små, tror till och med att det är normalt. De tror att andra också gör så, fast det inte syns utåt eller pratas om det. Av den vuxne framställs det ofta som att de tillsammans har "en mysig hemlighet"!!

Just detta att barnen sviks så grymt av människor som de litar på är så oerhört. Kan de här barnen någonsin i livet lita på någon igen?

2006-03-18 @ 05:09:08
Postat av: flasknosen

Jag tror inget barn går med på det frivilligt, utan de blir manipulerade, hotade och/eller lockas in i det via "lekar".

Att bli manipulerad till det utan fysiskt våld, tar jag också med i begreppet våldtäkt, oavsett om förövaren är "snäll och försiktig" och/eller "bara" tafsar.

Tilliten blir nog aldrig vad den borde, nej!

2006-03-20 @ 13:19:44
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Inga

Jag håller med Dig. Allt detta borde betecknas som våldtäkt enligt lagens paragrafer. Tveklöst!

Men frågan är hur tydlig lagen måste bli för att de lagkloka verkligen ska döma efter intentionerna och inte utifrån egna personliga tolkningar??

2006-03-20 @ 20:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback