RECEPT HELT BORTA!!!

Igår tisdag sent på dagen skulle nog mitt recept finnas att hämta på apoteket trodde den vänliga receptionisten i förrgår. Hon skulle undersöka det hela och höra av sig igår i alla fall eller också skulle sköterskan höra av sig.

Ingen hörde av sig igår och ingen hörde av sig idag och jag har varit mycket hemma kan jag säga. Gick då in idag på apoteket och frågade efter receptet som skulle varit där igår, åtminstone troligtvis. Men inget recept fanns där.

Jo, faktiskt det fanns ett recept. Ett recept på hostmedicin och näsdroppar från den sista januari alltså drygt en månad sedan. Det är bara det att den hostmedicinen och de näsdropparna har jag hämtat ut när jag hade influensa som värst för ungefär en månad sedan. Så vad gör då receptet kvar i datorn?? Och vart har mitt riktiga recept tagit vägen?? Är det utskrivet? Är det skickat till apoteket? Var på vägen har det försvunnit? Eller ska jag ha en veckas väntetid till? Varför då, jag har ju redan väntat två veckor på receptet sedan jag var hos läkaren! Och det var väl inget tvång på att vänta en vecka på receptr när man har besökt läkaren, det var väl bara på telefonrecept??

Jag fattar inget tror jag!!

Hoppas att vi inte drabbas av fågelinfluensa i Årjäng!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback