KLINKER PÅ KÖKSVÄGGEN- KANONFINT!!!

38735-120

Jag blev inbjuden att kolla på det nya köket hos Kirsti och tivoliet och det är en riktig pärla. De flesta av oss sätter kakel på köksväggen men inte Kirsti. Hon hittade en snygg klinker, alltså golvplattor och tog dem i stället. Snickarna knäckte förstås sina borr eftersom det är enormt hårt, men vad gjorde det när resultatet blir så här!!  Jag gillar ju egentligen inte rostfritt men här stämde allt och föll på plats.

Nu syns det inte på bild att färgerna är helt perfekta. Hushållsmaskinerna är rostfritt och den grå färgen går igen i klinkern. Men där finns också mer åt brunt- terracotta. Skåpen är en väldigt off white som drar åt grå-brun-grönt och vinyltapeten som inte alls syns är ungefär som skåpen men aningarnas aning mer åt gult.

När man kommer in i köket rakt framifrån så är detta vid / ovanför spisen vackert som en tavla. Varje ingrepp i de här rena ytorna är att betrkata som helgerån. De måste bara få vara där att njuta av, som ögongodis!!

Tänk att få ihop det så perfekt!! Och inte ha detta med inredning som profession! Det är suveränt. Grattis Kirsti!!

Nu står det mycket prylar här, men det kan Ni tänka bort, för detta är ju inte bara ett kök utan också en byggarbetsplats just nu.


Kommentarer
Postat av: Roomservice

Men det där var ju hur snyggt som helst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback