KAOS I SJUKVÅRDEN I ÅRJÄNG BLEV HAVERI IDAG!!

Igår fredag,  sa alla läkarna upp sig!!!

Jag har ju under en period haft ett återkommande bloggtema kallat Carema. Där har jag beskrivit mina ibland tämligen kaotiska erfarenheter av sjukvården i Årjäng. Jag har försökt att vara ärlig och beskriva det precis om jag upplevt det från mitt perspektiv; kaotisk organisation, krånglande datorer, trevlig och professionell personal, och en näst in till onåbar tidbokning. Jag har ett flertal tillfällen uttryckt tankar som att jag som patient kan ju bli road / arg /upprörd över förhållandena, men jag drabbas ju inte så ofta. '

Det är ju personalen som måste fara illa på att det är som det är med sjukvården i Årjäng. De ska ju stå ut varje dag. Men jag kunde inte föreställa mig att det var så illa.

Igår sade alla fyra läkarna på vårdcentralen i Årjäng upp sig. De slutar i juni och då har vi ingen kvar av de gamla läkarna.

Det jag har kallat "kaos i sjukvården i Årjäng" har nu alltså blivit ett totalhaveri. Det var alltså inte bara när jag var där, eller när jag ringde som det var dåligt.

Carema har redan annonser ute för att få nya läkare. Man raggar också i Holland, Belgien hör vi och i Danmark. Om man inte lyckas så blir det hyrläkare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback