Bild-keramikfigur på väggen!

38735-100
Jag gillar verkligen den här. Det är keramikstavar gjorda av dotter Malin fastsatta direkt på väggen. Dom rinner liksom ner och blir våra cd skivor sen. Det är lite mysigt att vara hemma på sportlov och kolla in huset.

Fast jag har mest jobbat med att göra  mattelab till mina elever idag o igår o i förrgår!! Det tar verkligen hela dagarna o lite till  och känns ibland som om det aldrig tar slut.. Men nu är det inte så mycket kvar.

Idag har jag varit supereffektiv. Gubben har varit i Molkom på möte nästan hela dagen så jag har fått hålla på i fred. Bara varit till Årjäng, till skolan en snabbvända för att ställa ner en del som var färdigt och jobba där en stund med sånt som inte går att göra hemma. Passade på att hälsa på modren på vägen.

Det snöar fortfarande = snöröjning varje dag med traktorn för Roland, o strömavbrottsrisk fast än har det hållit, peppar-peppar!  Det här är en flyttar-helg. Broder Rolf flyttar till sitt hus i Åsbro, har sålt fastigheten i Askersund. Son Markus flyttar in i den nyinköpta bostadsrätten 2 rum o kök på Kungsholmen.


Kommentarer
Postat av: petra

de där keramikstavarna var verkligen superfina!!!
Hälsa dottern - vad kreativt!
Petra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback