BILD BORDSDEKORATION!

BILD BORDSDEKORATION
Bordsdekoration uppifrån taget kort!

Jo, så här var det. Jag såg under Göteborgsbesöket en fin bordsdekoration tyckte jag; en stor, låg, vid glasbehållare med flytljus, stenar och glas och annat i. Jag köpte förstås och arrangerade glad i hågen på bordet hemma.

Men nej, det funkade inte. Jag var irriterad på den varje morgon. Den stämde inte alls. Kanske ett uttryck för min gamla motvilja mot vatten. Igår kväll gav jag upp. Fiskade upp allt ur vattnet, torkade o la undan. Sparar den tills lummern kommer, då kanske ett nytt försök; lummer i vattenbad och ljus mellan.

Sen la jag upp mina kära stenar igen så som på bilden här. Jag gillar stenarna. De kommer från olika ställen o bär olika minnen; en bit ur Berlinmuren, stenar från Dalhalla, rund fin flinta från norra Jylland, en skrovlig fin platt sten från en stor sten på den högsta punkten på Lianeskogen, köpe-ortoceratiter som påminner om golvet i min barndoms skola, guld/svavelkis-sten från guldgruvan här i Sillerud, bärnsten som minner om besöket på julmarknaden i Lübeck,  osv

Under ligger svarta skifferplattor som jag också köpte i Göteborg nu. Dem gillar jag i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Roomservice

Tack snälla Inga. Jag har ju inte funnits här så länge. Är i grunden dekoratör men utbildade mig till PR-människa. Har genom åren varit grymt inredningsintresserad men inte haft tiden att s.a.s. göra ngt. åt saken. Nu när jag fick jobb hemma i Eskilstuna och slipper pendla till Stockholm så har jag mer tid över.

En vän berättade om Bloggandet, som eg. hade gått förbi mig som trend. Arbetar själv med hemsidor bl.a. Så jag blev introducerad i denna värld och detta är ett perfekt sätt att liksom samla på sig härlig inredning och annat - till glädje för andra också. :)

Tycker visst dina inredningstips var proffsiga. Du tar ju bilderna själv och uppfinner saker i din vardag som förskönar. Jag lånar andras bilder och ideér - det är ju lite skillnad det.

Fortsatt härlig vår - för den är väl på väg? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback