Vilken fin semesterdag jag har haft idag!

Vi hade sovmorgon förstås efter gårdagens bröllopsfest. Sen på förmiddagen gick vi en lång tur med Jazz. Det är så roligt att gå med honom i skogen. Idag fick hamiltontiken Leta följa med. Det var suveränt fint väder. Helt lugnt, lagom varmt, barmhärtigt soldis som tog bort den värsta värmen.

Sen åkte vi till Lians bygdegård o hämtade "Full fart"-tavlan. Hade Jazz med för att träna bilåkning. På hemvägen tittade vi in till goda vänner i Snarkil och pratade bort ett par timmar.

Hälsade också på modren som ringde idag på fm och inte mådde så bra.  Ringde även ett par gånger under dagen. Ikväll var hon bättre. Det är svårt att dricka tillräckligt mycket tror jag. Värmen tar på äldre människor.

Vid hemkomsten grillade vi lite och sedan ikväll tog jag valpen med mig genom skogen och Roland åkte runt med bilen till vår norske granne M S. Det är så kul att gå med valpen så här. Han går suveränt fint i koppel redan.

Kommentarer
Postat av: petra

Hej - välkommen tillbaka till bloggv'rlden - jag ska lägga till din nya länk i min blogg!
Ja, jag har också lagt märke till nedgången i bloggverksamhetenb!! Precis som du ser jag fram emot att se hur den ökar i takt med höstens närmande....stor kram på dig!!

Postat av: Inga M

Hej Petra igen! Roligt att Du är tillbaka! Det har varit tyst o tomt på Din blogg ett tag med semester o så.

2006-07-31 @ 08:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback