KAOS I SJUKVÅRDEN 2!

Fortsättning följer alltså om mannen som vurpade så olyckligt med motorcykeln här i Sillerud i fredagskväll. Han skickades med ambulans till Arvika på natten. Ingen hjälp. Vidare på morgonen till Karlstad. Fick inte hjälp där. Skickades till hemsjukhuset i Mölndal sent på eftermiddagen igår.

Hur blev det då i Mölndal?
JO, HAN LADES IN PÅ ETT KONTOR PÅ SJUKHUSET FÖR DET FANNS INGEN ANNAN PLATS!

Man hade  ingen som kunde göra något åt honom under helgen och egentligen ville man inte ha honom dit eftersom det var så överfullt.

Skulle det bli operation av armbrottet? Nej,  i varje fall inte idag söndag så idag fick han  äta åtminstone.  Herregud, när åt han senast?

Om det blir operation så blir det imorgon.

Idag var en nära anhörig till mannen så rasande över den behandling han har fått att hon kontaktade lokaltidningen. Det blir förmodligen något skrivet om detta i Nya Wermlandstidningen imorgon måndag.

Vi vet att sjukvården i USA handlar om att sjukhus tittar i patientens plånbok innan man behandlar, men här i Sverige tittar sjukhuset i landstingets plånbok före behandling verkar det som. Eller är det bara ett uttryck för semesterkaoset? Eller bara dålig organisation?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback