CAROLA - HOPPLÖST EGOTRIPPAD!!

Läser i Nya Wermlandstidningen om Carolas bravader i Sunne. Hon uppger själv inför publiken att hon kört 160 km / h  med sin bil för att hinna i tid till konserten! Hjälp så puckat! Det är himla dumt att köra så fort ,för tveklöst riskerade hon  liv, både andras o eget, i den hastigheten. Hon har inte en chans att väja undan för ett barn som kommer ut i vägen exempelvis!  Genom att göra så här visar hon en uppenbar nonchalans mot  människoliv och den rimmar illa med den godhets- image som hon försöker omge sig med.

Sen erkänner hon detta inför sin publik!  Genom att göra det visar hon att har hon inte ens fattat att hon burit sig hänsynslöst åt. Där avslöjar hon sin totala brist på verklig social kompetens och inkännandeförmåga. Jag antar att det bland publiken måste finnas människor som drabbats av död o svåra skador hos någon närstående p.g.a. bildårar.  Det måste bli som ett slag i ansiktet att höra Carola briljera med sin egen laglösa framfart i bilen.

Till slut avrundar hon med det verkliga stolpskottet: Hon säger ha blivit stoppad av polisen men att de låtit bli att anmäla henne för att de hade förstått hennes situation!! Det är möjligt att poliser har möjlighet att göra så helt lagligen, dvs att låta bli att rapportera trafikbrott, men det känns väldigt tveksamt att Carola och andra kändisar ska åka någon slags gräddfil och vara undantagna från vanliga lagar. Bråttom till jobbet har de flesta av oss ibland, men det brukar inte räcka som underlag för en rapporteringseftergift. 

Stackars de poliser som nu enligt Carola var så snälla o lät henne åka vidare, om deras identitet avslöjas. Allmänhetens dom blir inte nådig och möjligtvis också en tillrättavisning för tjänstefel. Med sådana "vänner" som Carola så behövs inga fiender uppenbarligen.

Sorry Carola; här sprack fasaden av godhet, omtänksamhet och smartness. Istället träder bilden fram  av en  egotrippad, känslokall och ganska korkad person, helt uppfylld av den egna personens stora betydelse.  Det visar sig återigen vara svårt för en människa som ständigt är hyllad att ha fötterna kvar på jorden. Det dilemmat delar Carola uppenbarligen med ett antal andra högt uppsatta personer i samhället typ Skandiachefer som också förlorat proportionerna på den sin egen betydelse. (Men, det kan ingen ta ifrån Carola, hon sjunger bra. )

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jo, hon har en otrolig röst ... men jag tål henne inte. Tycker hon är rent kuslig vilket denna händelse enbart förstärkte.

Postat av: linda

carola går helbort! hon har hängt med på tok för länge, håller med dig, verkligen!

2006-07-29 @ 20:38:49
URL: http://syrligt.blogg.se
Postat av: Inga M

Tant: Om hon ändå ville hålla sig till att bara sjunga! På en julkonsert för några år sedan satt vi och rodnade själva pga hennes pinsamma mellansnack. Det var vår sista Carolakonsert.

2006-07-30 @ 01:35:25
Postat av: Inga M

Linda: Jag kan fortfarande gilla att höra henne sjunga, men jag riskerar aldrig mer att behöva höra pratet mellan låtarna genom att gå på en konsert.

2006-07-30 @ 01:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback