AVLIVAR TRANOR.......

.............GÖR JAG SNART!!

NU HAR TVÅ STYCKEN SKRIKIT SOM GALNINGAR UTANFÖR MITT SOVRUMSFÖNSTER I TVÅ TIMMAR!! Det betyder att de började vid fyratiden vilket en uppmärksam läsare kan konstatera!!


De skriker verkligen som galningar. De kommer inte sakta närmare o närmare heller, utan plötsligt så finns de bara på andra sidan husväggen och skriker på högsta decibel direkt. Man vaknar med hjärtat på helsprång i en panik-svettt-attack och tror att någon människa skriker i dödsångest . Det dröjer några minuter innan  man kommer ihåg vad det är och kan lugna ner sig!! Men sömnen är förlorad för några timmar framöver.

Kommentarer
Postat av: gunsan

Heja Inga... inte då ... de tranorna lever gott ... vid erat hus! Och snart hittar de på annat. När jag bodde i Värmland och fick skolkjuts ... förbi ett gärde ... då var taxichaffören TVUNGEN stanna ... bland flera par dansade ett par så tydligt för våra ögon. Det var en läcker syn, vilket minne bland läxor och tidiga/sena skolresor.
Vi hade besök av hornuggla också... den satt i kvällningen på uthustaket och skrek ... nej hoade heter det nog... det lät som en människa skrek i nöd också. Vacker stor fågel och se men lätet var otäckt innan vi såg vad det var.
STOR-ÖVERLEVNADS-KRAM :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback