Svennis+fejk-shejk=skoj?

Liggandes i sjuksäng är sunkigt! Enda boten är ett evigt duschande och bytande av sängkläder. Dessemellan blir det att hacka i sig det senaste från dagstidningarna på nätet. Inte alltid så upplyftande.

Mitt sportintresse stannar vid Svennis eskapader. Utifrån min allmänna nyfikenhet på människan som skapelse, så är han onekligen en intressant person.

Just nu hänger han lite med underläppen och säger att han är trött på cirkusen kring sin person. Jag kan inte låta bli att fnissa lite o undra varför han då så beredvilligt tagit på sig rollen som cirkusdirektör, samtidigt som kvinnorna runt honom har fått både vara clowner och kratta i manegen. 

Svennis  är säkert kvinnojägare och girig och en del annat också, men förmodligen inte helt korkad.

Tänk om det var han som letade upp fejk-shejken!
Och sa ungefär så här:

- Du, nu är jag kraftigt lett det här England alltså!!  Det bara regnar hela tiden, maten är kass, fruntimren fula och pressen är grinig - ingen latino-förståelse för vad en man behöver.  Jag har redan bestämt mig för att sluta efter VM. Men om  jag nu kommer till Brian och säger det så blir han bara tacksam. "Tack o adjö" är ju inget man kan leva på.   Det vore bättre om dom verkligen ville bli av med mig istället, då måste de ge mig lite "plåster på såren" kanske så där en 40 mille. Om vi nu träffas Du o jag i Dubai och jag säger lite lagom elaka saker om England i allmänhet och ligan i synnerhet så kan jag ta hem min fallskärm och Du får årets story.  Alla är glada och nöjda! Inte minst engelsmännen som blir av med mig lättvindigt!   Vad sägs?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback