Vinterbild-Roland o Anton

Vinterbild-Roland o Anton
Roland o Anton. I bakgrunden gamla kyrkplatsen och till höger skymtar Signebyn.

Vädret var ju så där stressande vackert idag; 15 minusgrader, strålande, ja fullkomligt bländande solsken, ordentligt med snö och dessutom den vackraste rimfrost på träden. Med stressande menar jag att då måste man ju ut, till varje pris liksom....     Inga ursäkter för att stanna inne är godtagbara.

Så gubben gick med ut en sväng bort till Signebyn och vände. Vi hade taxen Anton med. Det var verkligen skönt och lagom kallt i solen. Överallt mötte vi människor ute i samma ärende. Det blir nästan lite sydländskt över "vägen runt Liane" där vi bor då när det är sånt här väder: Fullt med folk överallt!  Det skulle nästan löna sig med en gatuservering med kaffe eller så. Ja, eller kanske någon varm blåbärssoppa eller vad frisksportande människor nu inmundigar.

I eftermiddag var det visst något sportprogram på TV, gubben vrålade ibland över någon stackars skidåkare hör jag i bakgrunden. Taxen tror att han gjort nåt ont då och hukar plirande i sin bädd. Bosse har jagat med Leta idag så hon ligger utslagen med halva kroppen sin hundbädd och halva ut över köksgolvet.

Telefonen ringer flitigt hela dagen till oss. Det är många kommerntarer om gårdagens fest.

Vi försöker ringa Moses, barnbarnet i Umeå några gånger men får inget svar. De är säkert också ute i det fina vädret. Undrar hur Mattias har det i LA? USA är ju drabbat av snöoväder sägs det, men kanske bara ostkusten.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback