RECEPT PÅ VILLOVÄGAR IGEN!!

Jag lyckades alltså två veckor sedan nästla mig in på vårdcentralen i Årjäng efter mycket ringande och tjatande. Träffade en mycket duktig och förtroendeingivande läkare som bl.a. skulle justera ett recept och skicka till mig. Hon var lite jäktad just när jag var där och låg, enligt egen utsago, en halvtimme efter.

Nu har det alltså gått ett par veckor sedan det tillfället och jag har fortfarande inte fått något recept. Så jag tittade in på vårdcentralen och frågade efter receptet i samband med att jag tog några prover på lab.

Läkaren i fråga var inte där, men jag träffade receptionisten.

- Eventuellt så är det så att receptet inte skickats hem till Dig utan elektroniskt till apoteket,  säger receptionisten och går för att kolla med en sköterska.

Beskedet jag får då är att receptet inte syns på deras dator, men det behöver inte betyda att det inte finns för man har haft problem med det program som ska överföra recept!  Men den snälla och vänliga receptionisten säger att hon ska kolla imorgon tisdag för då finns läkaren på plats.

Så rådet jag får är att besöka apoteket så sent som möjligt imorgon och kolla om det finns där.  Det här låter som märkligt bekanta besked, ja, faktiskt som ett eko från cirkusen för några veckor sedan. 
 

Suck.......Det är två mil till apoteket!!

Antagligen krävs i kontakterna med dagens sjukvård att man är ganska frisk, pigg, flyttbar och framför allt tålmodig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback