Frukost i sängen! Hur?

Gubben är ute på Egenäs och jagar med Thomas i Deje, så det är lugnt och fridfullt. De har en fin dag med 14 grader kallt och solsken, jag får vackra mms. I efterdyningarna av den långa infuensan med nästan tre veckor av hosta, ont i kroppen och småfebrighet, så blir det nog mest tid i sängen för mig tror jag.  Frukost i sängen är en bra idé.

Det går ju bra att äta upphissad i sängen men jag har inte lyckats göra någon vettig anordning för maten. Vet inte hur det borde se ut. Kanske ett bord att svänga in över sängen, typ sjukhus? Kanske en hylla som är svängbar? Om jag hade haft en vägg bredvid sängen så hade det kunnat bli en nerfällbar hylla fäst i väggen! Men det går inte. Min säng är placerad så att jag ska slippa sova i currylinjer och hartmanlinjer (alltså de osynliga magnetfält som vi lever i) och det betyder att den står lite knepigt till.

Får fundera över en bra lösning på detta med frukost i sängen.


Kommentarer
Postat av: Diether.gammalt reklamfotograf

det är helt enkelt:Roland skulle skruver fast två eller fyra rullar på taket ovanpå dig,och med fyra rep drag du up och ner din sängbord.Jag ska ritar en konstruktionsritning för dig.Hej Diether

2006-02-05 @ 23:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback