Va fräckt!!

Funderar löst på att byta bil. Min gamla röda Polo, gubbens favvomobbningsobjekt, är inte så himla snygg och visst börjar den bli skröpplig nu efter 13.000 mil. Han säger att det är inte en bil, det är en motoriserad ryggsäck som man tillfälligt drar på sig när man kliver in i den. 

Jag tycker illa om att byta bil. Jag vill egentligen inte ha bil alls, det är ett himla bestyr hela tiden; besiktiga, reparera, parkera, städa, tvätta, kolla olja och vatten o allt möjligt. Men ftersom det inte finns några kollektiva färdmedel mellan Liane och Silbodalsskolan så lär jag få fortsätta mitt bilägande.

Kollade lite på Blocket, men inser snart att jag är det lättaste bedrägerioffer man kan tänka sig. Jag har noll koll på bilar och skulle gå på vad som helst på den privata marknaden. I o för sig kan jag väl bli lurad av en bilförsäljare också men det känns ändå som att de borde ha något slags yrkesmässig heder. (Nu kan jag höra gapskratt här o där!!!)

Men jag lägger ner hela bilbytargrejen. Jag har nyss reparerat Polon för flera tusen och sen säger bilhandlaren att jag får inget för den om jag vill bli av med den vare sig hos honom eller någon annan. Jag ska vara tacksam om jag slipper betala skrotningsavgift!

Det får bli Polo ett tag till, tills den verkligen är skrot! Jag vill inte mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback