Danielsson-drev suck!!

Göran Perssons "vad det nu var han var"  Lars Danielsson är utsatt för mediadrev och till o med Afotnbladet kräver hans avgång. Instinktivt värjer jag mig för mediadrev som företeelse. Det är säkert rätt i sak att han har klantat sig, alternativt, aktivt skyddat överordnade. Självklart är spelets regler, oavsett partifärg, att en underlydande bör skydda en överordnad för att kunna räkna med ett piggt  yrkesliv efter en skandal. Om någon fått utstå något riktigt eländigt,  kan det bli en kick snett uppåt till och med.  Det lär väl i o för sig inte bli aktuellt för Lars Danielssons del, men ändå.

Allt detta är lite gammalt och vant, det känner vi igen och begriper. Men det jag inte begriper är hur socialdemokraterna kan ha så dålig timing att man låter den här affären  vara aktuell  parallellt med en valrörelse.  Urklantigt!!  Det måste ju ha gått att klara av det här mycket tidigare och slippa få de stora svarta rubrikerna i slutet av augusti ett valår.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jag tror det handlar om en väl ingrodd maktfullkomlighet och en lika stor och ingrodd oförmåga att se när maktfullkomligheten har gått för långt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback