Dålig timing nr 2!

När jag nu ändå snöar in på valrörelsen som fenomen, så tar jag väl Torp också då. Skitolämpligt av GP  att måla sin lilla herrgård Torp precis i dagarna. Den kan sticka de missundsamma i ögonen med den vackra färgen avbildad på  tidningarnas helsidor.

Men jag vill samtidigt poängtera att jag personligen gratulerar GP till att ha byggt ett vackert hus åt sig, ett hus som smälter in fint i omgivningarna. Det gamla var bara förfärligt.  Jag missunnar honom inte en enda bräda av kåken. Det är dessutomk vackert vid Båven och läget kräver en anständig byggnad.  Mina morföräldrar bodde vid sjön Båven,  så jag var ofta där när jag var liten.  Och min mamma lekte med barnen på Torp  när hon växte upp (nu fick jag allt till en liten Lassie så här på morgonkvisten!).

Karln tjänar ju bevisligen en massa pengar vilket han i anständighetens namn bör göra som statsminister. Om han nu tycker om att  jaga och jordbruka och hans fru gillar stora kor så är det ett självklart val att bo på landet och bo bra. Det blir inga feta rubriker när politiker äger flotta våningar i innerstan samt omger sig med flotta båtar exempelvis.

Kommentarer
Postat av: Moniqa

heej!
ja du man kan allt tycka det ser illa ut när de där herrarna tar för sig.
men du!
ha en fin dag i allafall..i Karlskoga lyser solen som en tok..*hihi*
*kraam*

Postat av: Inga M

Kul att få en hälsning från Karlskoga. Jag som är uppväxt i Närke men som bott drygt 30 år i Värmland brukar sägas numera ha fått en dialekt som hör hemma ungfär i Karlskoga, alltså en bit på väg!

2006-09-01 @ 07:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback