Borde ha stannat hemma!

Jag borde alltså ha stannat hemma i kväll och bara passat valpen. Roland var borta och klistrade valkuvert till förstagångsväljare. Jag trodde inte det var så många. Med årskullar på drygt  hundra så borde det bli 400 eller så. Men på de här åren sedan förra valet så har 1000 norrmän flyttat hit till vår kommun och de är röstberättigade i kommunvalet. Han blev alltså borta ett bra tag.

Men det här att gå ut i skogen blir fort ett begär. Det har nog på många sätt varit räddningen nu ett par veckor med så långa arbetsdagar; 12-14 timmar varje dag utan rast.

Jag tog med mig Oskar ut i skogen, fast han är så liten. Det blev att gå och stoppa och gå och stoppa, för att han inte skulle blir för uttråkad eller trött.  Han tycker det är kul och följer mig precis invid fötterna. Det vill till att inte trampa på honom, för han är helt markfärgad och bara så liten.
'
Vi tog alltså med oss lite svamp hem som jag åt upp till smörgås sen. Maffigt gott!!

Imorgon ska jag skriva om fastighetsskatten. Det har jag tänkt i flera dagar nu, apropå valet, men inte hunnit med riktigt bland alla valpar och svampar o annat jordiskt.

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Tjena!
Nu är jag hemma igen och dina bilder får mig att tråna efter skogarna. Svampsäsongen det är min tid! Ge mig en uppvuxen blandad skog och jag går inte vilse.

Dottern har lovat mig sällskap nästa helg i Sörmlandsskogarna.

Postat av: Inga M

Jag går vilse direkt om jag inte har en stig att gå på eller något riktmärke eller ljud att gå efter. Just nu så går ständigt grävmaskinen hos nybyggargrannen så då går jag på det.

Ni får ha en trevlig helg i Sörmlandsskogarna. Se upp för vildsvinen!

2006-08-29 @ 06:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback