I Stockholm

Ha, jag hittade en dator i Stockholm också. Som en sann blogg-addict så har jag ögon som ständigt letar uppkopplade och tillgängliga datorer. Hittade en lobbyn på vårt hotell Amaranten på Kungsholmen.  Nu kan jag alltså gå in och kolla bloggen, godkänna kommentarer och skriva någon rad.

Besöker sonen Markus o  hans Johanna. Kom hit igår kväll och blev bjudan på god mat hos dem. Fantastiskt att ha barn som är så gamla att de bjuder de gamla föräldrarna på mat. Vi kunde inte få fiskegäster den här helgen pga isen så vi bestämde oss hastigt för att åka till Stockholm istället och se Markus nya lägenhet.


Idag ska vi åka ut till IKEA och ikväll går vi ut och äter tillsammans. Gubben går just nu och snokar i en jaktaffär här bredvid. Om jag känner honom rätt så har han redan inlett en lång konversation med affärsinnehavaren om gemensamma bekanta.


Kommentarer
Postat av: Excessa

Ah, Amaranten.. där bodde jag i början på mars när vi var o såg Mamma Mia.. brasan i lobbyn värmde gott ;-)
Hoppas ni får en skön Stockholmsvistelse!

Postat av: Inga

Jo jag gillar deras brasa. Den är garanterat lukt och osfri men har hög mysfaktor. Man trivs där framför den!! Heja Amaranten!

Bodde ofta där på 70-talet då jag var engagerad på central nivå i Blivande Lärares Riksförbund (numera avsomnat!) (Jag var med och tog död på det!) Det låg inom räckhåll för förbundets kansli på Hantverkarg. 34. Det var trevligt då också, men nu är det suveränt. Lobbyn är verkligen snygg.

2006-04-28 @ 18:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback