Nu har mina barn åkt hem...

Nu har mina barn åkt hem...
Så här mycket snö har vi nu Mattias, stackars Dig som sitter där borta i LA utan snö med 20 grader varmt!!
Igår åkte dotter Malin  och fyramånaders Isak hem till Umeå med stor dramatik; buss från Svensbyn till Karlstad, tåg till Sthlm, sedan flyg till Umeå. Det var bara det att tåget var försenat så hon skulle inte hinna med planet. Men hon hade tur att åka med någon flygbolagschef ut till Arlanda och fick en handskriven lapp hur hon skulle bete sig för att komma igenom en stängd gate o ut till ett ev. försenat plan. Hon sprang genom hallen. Gaten var stängd, hon visade lappen och hon fick besked att ta en hiss för att komma in
men hamnade fel o kom tillbaka i centralhallen, blev funnen av en flygvärdinna, fick order att spring efter henne till planet, Isak charmade alla medan Malin plockade in barnvagn o allt i planet. De kom hem i rätt tid till Umeå. Svärson Linus med Moses 4 år skulle åka bilen upp och fastnade igår kväll i Delsbo med en havererad generator. Tack o lov så har våra barn vänner över hela SVerige så han stannar där tills imorgon o lagar bilen för att åka vidare till Umeå.

Markus o Johanna åkte med Peter Smirnakos oSophie till Stockholm idag. De packade in alla julklappar startade bilen o Mp3 spelarna o åkte. Jag antar att Mrkus var utrustad med även dator i bilen så att han kunde se film där också. De ringde vid ankomsten i Stockholm och tackade så mycket för en trevlig vistelse. Det värmer att de uppskattat våra ansträngningar. Vi gillar verkligen att ha dem här, det piggar upp oss gamlingar här ute i bushen...
Men i eftermiddag låg vi allt ´på soffan och sov en sväng. Väcktes av Rune o Åse-Britt som kom med grönsaker. Vi ska nämligen göra salladen till morgondagens nyårsfirande i slakthuset i Snarkil.
Pratade bort en stund, sov en stund, bloggade lite och nu ska vi åka ut till Diether och äta en "skönt-att helgen-är-över-supé!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback