Idag har vi tränat på att umgås!!

I ett års tid har vi suttit hemma Corona-isolerade, mest stirrat tyst på varandra över köksbordet. Det mesta har ju redan varit pratat och avhandlat. Idag tänkte vi att nu mellan varven, tre veckor efter vaccin 2, får vi börja träna på att umgås med omvärlden igen. Kanske har vi glömt hur man bär sig åt??  Vi tog en tur runt ett område där vi har vänner och bekanta. Tänkte att någon kanske lite anspråkslöst är både hemma och ute i trädgården så vi kan pratas vid utan stora ambitioner. Vi jagade inte en trerätters direkt! ;- ))
 
Och vid  det här huset var två stycken hemma och ute!  En målade pallkragar och en målade uthus-vägg. Vi stannade och störde deras trägna arbete. Hoppades på kaffe förstås och det fick vi på altanen. Så otroligt mysigt att kunna sitta ner med vänner och bara prata! Vi hade massor av nyheter att byta ut med varandra, om hur bekanta mår, vad som köps och säljs osv. Det här har vi verkligen saknat under Corona-året, lättsamma pratstunderna med vänner.
 
Sen är detta en familj med mycket odlingar på friland, i växthus och pallkragar. Så det var roligt att kolla på. Här fanns tips att få.
 
 Och helt magiskt överrraskande så träffade vi ett gäng på fyrhjulingar mitt i vilda skogen på hemfärden. Det var bl.a. Roger i Glava som kör bil och som kör väghyvel åt Daniel och så deras vänner. De hade gjort en långtur på olika skogsvägar och frågade oss vart vägen gick.  Så fick vi prata lite med dem också ; - )). Sen ska vi slutligen i kväll inviga växthuset men det blir nästa inlägg
Trackback