Äntligen träffat goda vänner - utegrill!

 
I Corona-tider umgås vi inte med någon inomhus. Roligt att kunna ordna med utomhusgrill för att kunna träffa goda vänner och prata bort en stund. Det var länge sedan. Vi gjorde det enkelt och åkte ner till badplatsen i Signebyn. Där finns färdig grillplats, bara att slå sig ner.
Det fick bli grillad korv, vildsvins och vanlig, lite glögg, öl, vin och vatten. Och så kaffe med slisk till.  Alla tog med lite ved så det räckte för en och en halv timme. Utsikten är fin, fast det blev ju inte solsken som lovats i flera dagar som säker prognos. En liten ljus strimma dock vid horisonten. Numera är vi tacksamma för det lilla. ;- )) Det var så där - 7 grader så inte värsta kylan.
 
Jag som är frusen byltade på mig; linne, polo, värmeväst på trean, lusekofta och tjockaste dunjackan samt täckbyxor och rejäla skinnhandskar förstås. Den svaga punkten var dock fötterna. Trots värsta stövlarna så började jag frysa efter en och en halv timme. Ska nog investera i el-strumpor, en av vännerna rekommenderade det.  Det kan bli mycket uteliv om vi ska vara sociala i vinter.  Det här funkar ju fint och är lättvindigt med uteplats redan där bara att använda. Rekommenderas!
 
Det finns is nu på i stort sett hela viken och snö på den,  men öppet i å-rose, alltså det område där älven rinner ut i Östra Silen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback