Månen vänder väder med sina faser!

När jag var barn så sa man att månen vänder på vädret med sina faser. Nu är det fullmåne och idag vände vädret, från långvarigt  regn, hård blåst och mörker till vindstilla, ljusare och uppehållsväder.  Kanske är det alltså sant att månen kan bestämma vårt väder. ;- )  I så fall ser vi fram emot fint väder ett par veckor.  Äntligen!!! Vi behöver få det lite trivsammare utomhus och framför allt mer ljus. 
 
Jag försöker gå rask promenad med Seffrin mitt på dagen varje dag för att fånga upp så mycket ljus och D-vitamin som möjligt. Om jag sen lyckas gå raskt och bli andfådd, åtminstone en del av promenaden, så är den dessutom rent fysiskt konditions - och hälsobefrämjande enligt alla experter. Ha ha... jag går ju på sånt och vill tro på det!  Vad som helst för att slippa svettas, pusta och stånka på gym! ;- ) 
 
Idag hann jag hit till Tobyn innan jag o Seffrin mötte Roland med stövarna. Han hade jagat på Egenäs och hade gett upp, inget upptag idag, inte ens med gamle Jazz.  Så fint att gå, helt vindstilla, vacker utsikt över viken, Signebyn på andra sidan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback