Våran valp Disco!

Nu är vår hamiltonvalp Disco drygt 4 månader, han växer fort. Det är fortfarande en stabil och trygg hund, men med massor av energi. Han kan rusa runt oss i skogen i någon timme  för att sen fortsätta  springa / apportera inomhus. Och han leker massor, med allt, till o med med vattenpytsar. Han ömsar tänder så det kliar nog i munnen.  Jag har lärt honom att inte nafsa i mina händer och fingrar så jag kan klia honom utan att bli tuggad på. ;-)  Nästa  träningsmoment  får bli att han inte ska hoppa på mig och leka med jackans snoddar. Och så är det att han ska bli rumsren förstås. Händer sällan olyckor nu men det gäller att ta ut honom ofta.  Vi försöker börja fostra honom och han är läraktig, fattar snabbt.    
 
Det är svårt att ta bilder på honom, inte så ofta han står still så pass länge. Detta är ingen smickrande vinkel, kortet taget genom fönstret, men får duga.  Altanen är ju inhägnad med kompostnät (en bra uppfinning!) så här kan han leka fritt.  Disco  är en trevlig hund och vi tycker mycket om honom. 
 
Idag tisdag ska Roland  in till länsstyrelsen på ett möte några timmar. Det är alltså i Karlstad  och jag går med för att driva runt lite i butiker. Jag shoppar inte mycket men tycker det är trevligt att kolla, särskilt på Secondhand. Och så kan det bli fläsk o löksås på Classons, hörde att Roland läste menyn igår. Ha ha...! Sen ikväll blir det äting av bl.a. Vätternkräftor här hemma med ett par goda vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback