Porterstek på vildsvin är en ny maträtt för oss!

Porterstek på älgkött är ju en gammal favorit här hos oss. Det blir smakrikt och mört. Och såsen är ju en dröm. Nu har vi inte så mycket älgkött kvar, blev ju ingen jakt i höstas för det är inte så mycket älg längre. Så jag chansade och testade att göra porterstek på vildsvinskött istället. Och det blev kanongott! Vildsvinskött har mycket smak i sig. Det är ett djur som passar bäst på tallriken kan jag tycka, hade hellre mycket älg i våra skogar. Kokt kål av olika slag är gott till.   

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det låter riktigt gott, men jag har aldrig ätit vildsvin. Något att testa någon gång! ;)

Svar: Absolut värt att testa! Men man ska veta lite vilket djur det kommer från.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Kan tänka mig att det smakade bra!

2019-01-26 @ 13:41:59
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback