Skohylla kombo robotdammsugare löste sig!!

Funderat ett tag på hur vi skulle lösa skoförvaringen i hallen så att robotdammsugaren tar sig under utan problem. Vi ville inte röja undan skorna varje gång vi släppte lös "Rut". Helst ville vi ju ha skohyllor där skorna skulle kunna stå kvar under städningen och roboten skulle ta med sig all lort under skorna.
 
 Var länge inne på att specialbeställa hyllor för så där 3000 kr. men tyckte att det var dyrt, så vi har grunnat ett tag och pratat fram och tillbaka. Idag kom Roland på att han hade en skohylla i slädskjutet kvar efter att son Mattias bodde i Stockholm på Wolmar Yxkullsgatan. Han hämtade den och så satt vi där och vred och vände på den. Till slut kom vi på att man kunde vända den opp och ner, göra två hål i den och skruva fast i väggen i lagom höjd så att det var 11 cm till golvet under den! 
 
Funkar perfekt, dammsugaren går precis under,  bara vi kommer ihåg att använda den och inte slänger skorna bredvid på golvet för det är lite enklare, man sparar ett par tiondels sekunder ;- ). Vet ju att vi är lite bekväma så där i vardagen när det är jäktigt.
 
Nu ska vi köpa en sån här Portis till från Ikea, 199 kr. Den ska vi vända,  kapa av  så den bli hälften så hög, 11 cm från golvet  och placera på golvet till höger om ingången, för där finns ingen vägg att skuva i, det är element bakom. Det blir i så fall en hyfsat snygg lösning till rimligt pris och helt ok arbetsinsats.
 
Tack Mattias för hyllan!
 
Nu ska vi börja fixa lite inför kvällens samling i Liane- grillen. Det blir kålbullar med goda vänner, gamla och nya!
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Smidigt och bra på alla vis :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback