Kök och ett sov med skogtema!

Mmmm ... det har vi hållit på med idag. Så här blev det ungefär. Men det ändrar sig säkert innan vi är färdiga. (Nästa sov blir nog med berg-tema. Har det bara i huvudet än.) Duk på bordet har varit diskuterat men nej. Annat bord har också varit förslaget, men nej. Jag gillar den här perstorpen och den ljusa ytan, samma som bänkskivan och samma som lampan över bordet. Jo, det är lite nostalgi mot 60-tal eller så.
 
 Köksbordet med perstorpsskiva gillar jag. Bänkskivan är likadan. Stolar med fårskinn på fast lite olika. På väggen två musikinstrument, ett för blås, kanske en digiridoo eller hur det nu stavas, det andra ett slags maraccas med grus i. -de har bara skrotat i källaren hemma hos oss, nu kan den lika gärna vara här
Ny kyl och frys är det förstås och spis. Och målat i hela köket och nytt tak och ny el.
Vedspisen funkar om man vill elda, Vi hann inte i kväll
En köksbild till från idag tisdag. Hyllan nedanför tavlorna kom på plats idag, den behövdes för att landa tavlorna mot bordet så de inte skulle flyga i taket.
 
Tidstypiska dörrtrycken Habo, fick vi tag på genom låssmeden i Årjäng, annars svårt att hitta tidstypiskt som passar till gamla dörrar som är ommålade.  Huset byggdes någongång 40-tal tror jag så det ska stämma
 
 
En al som vi hittade vid Agnars, där är gott om dem. Den hade grenar i rätt vinkel
Vid Agnarshuset fick vi se ett träd, en al, som skulle ´passa i sovrummet i Nilslägenheten på Liane. Kämpigt med handsåg men det gick.
Till slut ett överslag hur mycket vi skulle kunna behöva i taket ovanför "vedtraven" i sovrummet i Nilslägenheten
 
Transporten hem blev lite improviserad ;-)
Ett sovrum har vi fixat lite idag, men inte helt färdigt. Tyget på väggen bakom är Ikea förstås, ser ut som en vedtrave. Den gillar jag! Sen hittade vi ett alträd vid Agnarshuset när vi var där idag- Det fick följa med hem och vi släpade in det i våningen..
Roland pustade men satte tålmodig fast det med en krok i taket och en skruv nertill så den inte lämnar väggen
 
 Sen bestämde vi oss för att placera Everts (Rolands farbrors uggla) i trädet. Det passade bättre där än ute i hallen. Uppstoppat!
Detta är fondväggen bakom sängarna i det här sovrummet.
 
Sen kom det in lite ormbunkar, men det som är på  sängen kanske blir ändrat, inte helt bra. Peter hjälpte till att kånka in sängarna, snällt!
Och en säng med en renpläd. Kanske ändrar på detta. ´_Det känns inte hundra i färgerna. Får tänka på det.
 
Våtutrymme är i stort sett klart
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Oj vilken bildkavalkad! Det ser ut att bli fint.
Kul med skogsmotiven.

Svar: Roligt att ta ut svängarna! Det mest är second hand -inköpt eller begagnat som stått och skräpat här hemma i källaren..
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback