Vedkorgar och hundvalpar

Så stod det på ett kvitto på ett hundköp som vi gjorde för länge sedan. Vi köpte en valp av blandras på 80-talet och kvittot som vi fick hade en logga med en vedkorg längst upp till vänster och en med en hundvalp längst upp till höger.  Han som sålde hundvalpen hade alltså en professionell tillverkning av vedkorgar och dessutom en kennel med försäljning av hundvalpar. Allt var trycket på gulnat gammaldags papper, utskrivet med manuell skrivmaskin.
 
Vi skrattade hjärtligt åt detta med kombon vedkorgar och hundvalpar!
 
Det blev  inte förtroendeingivande att marknadsföra två så vitt skilda områden samtidigt. Mest komiskt! Fast svårt att förklara varför.
 
Ungefär detta är väl Centerns dilemma just nu, man försöker liksom sälja både vedkorgar och hundvalpar samtidigt!  C  försöker vinna nya liberala väljare och samtidigt också få tillbaka de gamla landsbygdsväljarna. Det är på många sätt en omöjlig kombo om man vill vinna förtroende, det är två oförenliga storheter.
 
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/c-stryker-forslag-om-manggifte_7918626.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/c-stryker-forslag-om-manggifte_7918626.svd?utm_source=sharing&utm_medium=clipboard&utm_campaign=20130216
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/oppenheten-stod-centern-dyrt_7915336.svd
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/plattare-skatter-eller-platt-fall_7919466.svd
http://www.dn.se/nyheter/politik/c-enigt-om-nytt-ideprogram
http://www.dn.se/nyheter/politik/loof-presenterar-forslag-till-ideprogram-pa-mandag 
http://www.expressen.se/nyheter/c-tar-bort-manggifte-ur-sitt-ideprogram/
 
Det räcker nog inte att stryka de mest kontroversiella förslagen, de om månggifte, fri invandring,  slopad skolplikt och slopad arvsrätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback