Helgsysselsättningar för benbrutna.

Utbudet av aktiviteter för benbrutna är ju begränsat! Kan bli lite trist, men det går att komma ut i friska luften också och gubben är väldigt uppfinningsrik när det gäller att ta sig ut på olika aktiviteter, bara han slipper vara inomhus hela dagarna.
 
Korvgrillning vid Agnars funkar, liksom jakt i olika former om det har byltats på mer kläder än vanligt så det går att sitta still och följa jakten istället för att trava omkring.  Rådjursjakten med Oskar är nu avslutad för säsongen och han gjorde några timmars drev  sista dagen, i och på snön. Om benet varit helt så hade vi säkert ägnat helgen åt att åka spark på den fina isen på sjön och kanske pimpla. Men nu fick det räcka att njuta av det soliga vackra vädret. Solen värmer faktiskt lite redan.
 
Vi intalar varandra att resten av den benbrutna tiden också ska gå att ta sig igenom, nu är det i alla fall halvtid. Tre veckor har gått.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Bäst att passa på när det är fint väder! Här kändes det nästan som vår. Men bokläsning är väl en bra aktivitet också?

2013-02-02 @ 23:20:38
Postat av: Marie

Härliga bilder!
Brukar benbrott ta så lång tid att läka eller är det pga att det blev operation?

Svar: Det är nog normaltid, oavsett operation om jag fattat rätt.
Inga Magnusson

Postat av: Gunnar

Vet av egen erfarenhet att det känns som en evighet med gipsat ben. Han får trösta sig med att han troligen blir återställd lagom till våren kommer med full kraft. Håller med om att det redan känns härligt när solen skiner.

Svar: Gissar att det tar ett tag att träna upp en ben som varit helt stilla i 6 veckor. Det har nog smalnat av, tappat kraft och muskler.
Inga Magnusson

2013-02-04 @ 07:54:24
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback