Kommentarerna i papperskorgen ...

.. hade ju Gunnar fått och nu är det en bloggvän till som hittat den senaste tidens kommentarer från mig i papperskorgen. Båda försäkrar att det skett med automatik, det har inte varit någon avsikt bakom. ;-)
 
Så om någon bloggkontakt saknat kommentarer från mig under en längre tid så kan de alltså ha hamnat i skräpet..
 
Ledig tisdag är det och jag ska fortsätta vara rent otäckt präktig; mala älgkött, koka pepparrottskött för att frysa in med buljongen, avsluta en tjälköl som står i ugnen. Nästa älgjakt är ju om en knapp månad redan så nu gäller det att få omsättning på det som är kvar sen förra året.
 
Uppdaterat:   Var till Ica Sillerud och handlade idag  på tisdag  förmiddag och där fanns lugna och trivsamma pensionärer + en och annan barnledig mamma med spädis. Helt olikt  det stim av jäktade förvärvsarbetande som   rusar runt vid min vanliga shoppingtid på sen eftermiddag, stressande för att hinna hem o laga mat.. Klart att de som är daglediga inte handlar på eftermiddagar o kvällar, de handlar i lugn och ro på förmiddagen. Vi träffade bl.a. PI som också pensionärstränar, välkommen i gänget! Det är absolut trivsamt att vara ledig på en vardag, en särskild känsla.

Kommentarer
Postat av: Annika

Oj, så duktig du är. Men jag förstår att du måste ta reda på allt kött. Skönt sen då frysen är full. Inte dumt att kunna handla på förmiddan, och slippa köer och stress. Ha en fortsatt bra dag.

Postat av: Mia

Lycka till med din "lediga dag"...

2012-09-12 @ 09:58:48
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback