Bra datorplacering

Det gäller att hitta en plats som fungerar för tidningsläsande på datorn och bloggande. Bekvämt ska det vara och finnas lätt tillgängligt om man vaknar mitt i natten och inte kan somna om.
 
Alltså, säng som är höj- och sänkbar med el, en lagom stor laptop med förlängningssladd, Ikeas datorunderlägg med frigolitkulor i en påse på undersidan (finns vitt eller svart). Så har jag haft det anordnat nu i flera år och det har varit helt ok så när som på ett dilemma; datorn vill glida  av underlägget om det lutar lite.
 
Men nu kom jag på lösningen; halkunderlägg. Vi måste ändå köpa ett som Bill ska ha när han badar och då fick en av de tre flikarna bli halkskydd under datorn. Funkar perfekt!
 

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Ser bra ut! Själv använder jag mobilen...

2012-09-17 @ 22:44:41
Postat av: Znogge

Smart! Finns lösningar på det mesta om man tänker till :D

Postat av: Gunnar

Vi har trådlöst i hemmet och söker information till 90 % via Ipaden. Laptopen använder vi bara när det är lite mer omfattande bildredigering etc. Och även om pc:n kan stå i princip var som helst i huset så har vi den på samma ställe som scanner, skrivare och annan kringutrustning

Svar: Ungefär så blir det. Rolands iPad står ofta på köksbordet och på den kollar vi mail och FB och annat snabbt. Den stationära pc;n är sammankopplad med en färgskrivare för foto och en laser för svartvitt. Och jag har laptopen bredvid sängen för att läsa och skriva och bildredigera morgon o kväll. Svårt att föreställa sig hur livet var före datorns intåg.
Inga Magnusson

2012-09-18 @ 08:57:32
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Mia

Å jösses, det här var genomtänkt.... :-) Kreativt, kan man också säga...

2012-09-19 @ 13:45:23
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback