Midsommaraftonen 2012 i nya huset!

 
Tja eftersom gästerna i det nya huset åkte hem en dag tidigare än beräknat, efter tre veckors vistelse här, så kunde vi fira  midsommar där. Och det gjorde vi förstås. Tog med oss sill, potatis, broccoligratäng (LCHF, men inte jag), lax osv. Det funkade bra med 8 pers. Vi hade en trevlig kväll med hyfsat väder och behövde inte stänga in oss bakom glasväggen förrän bortåt midnatt. Inga myggor heller faktiskt, fast jag hade laddat upp med myggspray och fläkt.
 
Fast tidigare på dagen så åt vi sill och potatis med min svärmor, världens bästa! Försökte övertala farbror Nils att gå med också men han var omutlig.
 
Det var skönt att sitta ute mitt på dagen och flugsnapparen i holken på väggen till vänster vågade till slut mata ungarna fast vi satt där.
 

Kommentarer
Postat av: TT

Äterigen tjatar jag om hur mysig stuga ni byggt!
Så perfekt midsommarafton ni fick.

Min exmake vill ju gärna köpa stugan bredvid oss som står och förfaller sedan syrran dog men hennes son är inte så pigg på att sälja. I väntan på det firar vi i vårt hus, det har vi gjort de sista sex-sju åren med alla hans fem barn och nya sambo.
Kanske har jag inte alla år tyckt att det har varit lika roligt men i det stora hela är det helt OK.

Postat av: Gunvor

Ser underbart ut!

Här händer inte mycket, Men vi vågade kolla, och potatisen var ovanligt tidig - tja, fyra stånd räckte till middag för två personer. Nu regnar det förstås...

2012-06-25 @ 11:38:20
URL: http://svenska.iedior.se
Postat av: Herta

Verkar passa för olika sorts möten. Kanske något för ett kommande konvent?

2012-06-27 @ 21:52:08
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback