Agenda

Efter ett par dagars bortavaro så blir det  ett tvättberg. Jag undrar varför man alltid får en massa tvätt av resor. Det blir inte hälften så mycket om man stannar hemma istället. Vädret har inte varit kanon, men hyfsat mycket uppehållsväder ändå mellan varven. Jakterna på Jägartorpet utanför Filipstad har inte heller varit strålande, men Jazz har i alla fall uppfört sig som en godkänd harhund. Sen var det inte så lätt att få upp haren i regnet.

 Det hade regnat ordentligt båda nätterna innan vi släppte honom och det betyder att hararna inte ger sig på några längre promenader = svåra att hitta. Dessutom har de säkert blivit vita nu redan och det betyder att de saknar skyddsfärg och stannar alltså i daglega in i det sista, de trycker tills man nästan springer över dem. Harar är nattdjur som gömmer sig på dagen och ligger still.

Jazz börjar få tillbaka konditionen från innan hans böjsenor på två tår gick av. Den ena senan släppte ju efter ihopsyning så en tå är lång i förhållande till de andra men han verkar inte vara besvärad av det än i alla fall.

I morgon söndag, lägger jag ut bilder från två dagar på Jägartorpet. Sen ska jag försöka ta fram adventsaker både här hemma och hos modren. Jag som inte gillar julen alls får liksom sparka igång det här projektet varje år. Det kommer minsann inte av sig själv. Och så tvätta lortkläder förstås. Skönt att ha en hemmadag före jobbet igen på måndag.


Kommentarer
Postat av: Trolda

Tvättberg blir det här oavsett resor eller inte---;-) Mig veterligen vet jag ingen som tvättar så mycket som vi - och då är vi bara två! Man SKULLE ju kunna använda kläderna mer än EN dag, men det GÖR vi sällan...Summa summarum - "skyll oss själva!!!" ;-)



Trolda - tvätterska ;-)

Postat av: ingrid

Skönt att ni haft det bra och att det är bra med Jazz!

Själv har jag ju min lediga dag i morgon. Hör av mig under dagen!!

2009-11-29 @ 16:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback