Plötsligt...

...som genom ett trollslag,  när solen fortfarande lyser men börjar vilja gå ner, så stannar allt upp och håller  andan, vinden slutar blåsa och fågelsången tar fart. Det är så vackert. Just vid den tidpunkten ikväll torsdag så gjorde jag den här veckans friskvårdstimmespromenad ner till sjön.

Helgens agenda:
I morgon fredag kommer Kalle från Säffle med  fru Kristina  för att tillbringa ett par dagar här fiskandes i sjön med sin fina båt. Vi grillar där nere vid sjön i morgon kväll. Det är det par vi hade så trevligt med i Eksjö på jaktprovet om någon minns det.

lördag firar vi Lennart  på Knappstads jämna födelsedag i Karlstad på någon restaurang (Valfrids ?) tillsammans med fru Anna och ett gäng Jägareförbundsfolk. Han fyllde allt för ett tag sedan men har jagat på andra sidan jordklotet bl.a. Får vi nog lite rapport ifrån på festen.

På söndag  kväll träffar vi Andreas  och Ulrike  i Hol och äter färsk sparris. De får av goda vänner som kommer från Tyskland på besök. Det blir läckert!

Dessemellan blir det planterande i krukor och sånt och gubben ska avsluta vedkapningen för i år. Hoppas att den utlovade värmen kommer.  Vi har haft en isig vind länge nog nu.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej!

Har kikat runt på din blogg. Såg att du fotat mattor på Elandergården. Och såg också att du inte förstod dej på ripsmattan. Vad var det du inte förstod? Jag är upphoskvinnan till den. Kan kanske förklara för dej.

Birgitta

Postat av: Inga M

Bloggen är ju fantastisk!! Här skriver jag något om en fin ripsväv på http://inga.blogg.se/2008/june/ransater-trasmattor-erlandergarden-tosseber.htmln



och så läser Du det och Du har alltså vävt den här mattan! Vi stod länge där jag och Å-B utan att begripa hur Du kunde få fram och baksidan så där spegelvända i mönstret längs med, men exakt varför vi undrade har nu försvunnit i ur minnet.

2009-04-24 @ 06:47:46
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Kan tänka mig det var en underbar kväll.

Idag är det underbart vårväder här med sol från en blå himmel och ca.17 plusgrader.

Hoppas det är lika fint vårväder hos dig.

Önskar dig en fin fortsatt dag och helg.

Kram

2009-04-24 @ 13:50:15
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Suss

AJ AJ AJ, där kom sparrisen som jag inte unnar min nästa........! Eller, det gör jag väl, men gott är det!

2009-04-24 @ 21:27:42
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback