Dietmat

image1547
Här är två bra produkter utan mjöl och mjölk. T.v. en mjukost som är mjölkfri och till höger en vispgrädde på sprayflaska från Markattan och den är baserad på kokos. Den där sprayflaskan har jag sett länge men var väldigt skeptisk till. Nu har jag prövat den och den är helt ok. Sen är det en annan femma att allt är väldigt dyrt jämfört med vanlig mat men det får man ju ta. 

image1548
Här är ytterligare två bra saker. Till vänster bearnaisesås utan mjöl och mjölk och till vänster det jag mest använder istället för grädde och mjölk i matlagningen. Det  är baserat på soja.

Kommentarer
Postat av: Lotten

Vi provade också sojagrädden innan sonen började kunna äta mjölkprodukter och jag tyckte den var helt OK. Lite söt kanske så när jag tog den på en tårta blev det lite mycket.
Vår favorit är Oatly i-mat, trots att sonen nu kan äta mjölkprodukter så köper jag den, tycker den är oslagbar i såser. Även min mamma köper den till sig själv:-)
Vi körde mycket Oatly eftersom vi till att börja med skulle undvika sojabaserade produkter. Han dricker fortfarande havredryck (smaksatt) på kvällen för att han gillar det.

Postat av: Inga M

Lotten: Det börjar komma nya bra produkter för dietmat och det är man ju tacksam för. Det underlättar matlagningen. Skönt att sonen nu kan äta mjölkprodukter!

2008-01-16 @ 06:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback