Stilla dag!

Det är stilla idag, inga jagande gubbar runt huset! Roland är på styrelsemöte hela dagen någonstans mitt i Värmland, ringer ibland o meddelar att han mumsar och äter eller dricker kaffe.

Jag har haft förmånen att alldeles i fred få skriva ner mitt bidrag till en bok om läsning. Visste att den här dagen skulle komma så jag sparade mig. Nu är det mesta klart och jag är nöjd med upplägget. Boken ska bestå av en samling bidrag varav mitt är ett och den ges ut av Bibliotekstjänst.

Jag har också varit ordentlig och tömt mailboxen. Vi är för lata för att göra det tillrckligt ofta så plötsligt blir det fullt o stopp. Nu ringde en av sommarens gäster i stugorna och hade försökt maila men misslyckats. Så det får väl bli dagens goda gärning.

I kväll ska jag o I-L diskutera upplägget av hemsida för bygdegården Tjolitta. Imorgon ska vi ta några bilder. Det finns många andra som kunde  göra detta bättre än jag men jag får väl försöka.

På fredag kväll ska vi alltså till Näs och på lördag kväll ska vi se det tyska TV programmet om vintermete som spelades in här. Det går  på kanal Dmax på lordag kväll kl 19.15 och det heter Fish´nFun med programledaren AUWA.

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Vad avundjuk jag blir. Jag skulle också behöva en hel dag i självvald ensamhet.

Postat av: Inga M

Tjatis: Jag som har ett jobb bland många människor uppskattar de här alldeles stilla dagarna mycket. De är en lisa för själen och man borde kanske boka in såna dagar om de inte infinner sig frivilligt. "Jag kan inte komma då för det är min eremitdag"

2007-02-28 @ 13:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback