Annandagsshopping

Svärmors julmat på Liane är suverän. Hennes skara av barn o barnbarn med respektive och barnbarnsbarn har med åren utökats till att omfatta åtskilliga individer i olika åldrar.  Vi var alltså 16 personer i hennes 3 rum o kök om jag nu räknat rätt. Och det var fullt julbord med alla maträtter plus dietmat åt de som behöver det. Jag propagerar för att vi ska göra knyte av detta evenemang så att var och bidrar med något istället för att hon ska stå ensam med allt.  Kanske blir det så så småningom.

Efter maten åkte jag o gubben till annandagsrean på Töcksfors köpcenter. Ett enormt varuhus i lilla Töcksfors vid den norska gränsen. Det är osannolikt men möjligt tack vare närheten till Norge och deras höga priser. Det ska bli ytterligare ett stort köpcenter här.

Som vanligt så var det gubben som handlade och inte jag. Det blev en tunn träningsoverall av vindtyg som han letat efter länge. Den hade halva priset så det var ok. Resan gick ihop. Väl hemkomna blev det filmtajm förstås: Sagan om Ringen o Snapphanarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback