Luftslottet som sprängdes...

.... var lite av en besvikelse. Långsamt tempo i början, mycket spring ut och in i rum, upp och ned för trappor, lätt förvirrad handling som jag i alla fall inte kunde reda ut riktigt. På den här filmkopian var det en del underliga klipp (övergångar?) också som inte stämde. Sen tar det sig, så sista tredjedelen av filmen är helt ok. Men lite synd för jag hade höga förväntningar, alla säger att den är så bra. Visst sevärd, men inte kanonbra.

Vi såg
den i Årjäng och den gick andra dagen i rad där. Konstigt att annonseringen var så dålig. I morse kunde man inte se något om lördagsvisningen på nätet, bara om fredagen. Jag råkade få se det vid aulan eftersom vi har vår matsal bredvid, men det var svårt att hitta  tiden hemifrån igår. Till slut, vid halv 1-tiden tror jag så kom info.

Det var hyfsat mycket folk på bion i Årjäng, bion som är lika med skolans aula, en fyndig kombination. Hyfsat många i publiken, speciellt med tanke på att det var andra föreställningen idag.

I morgon söndag fikar vi med Rolands mamma och firar förra helgens  födelsedagar. Sen ska vi fira E på Uddens födelsedag och så blir det eventuellt en julkonsert i Silbodals kyrka med Urbandet kl 18.00 och en del annat.






Kommentarer
Postat av: anne

Andra filmen var ju bra mycket bättre än ettan, så det är klart att man har förväntningar inför den sista. Jag har inte sett den ännu, har det på listan! :)

Postat av: Trolda

Jag har inte sett den ännu men har också förväntningar eftersom jag gillat de tidigare. Men kanske är det svårt att upprepa "succéer" gång på gång... Och tack för "förtroendet angående inredningen..".nu tycker jag dock faktiskt du är duktig på det själv också med kluriga lösningar och kristall i tvättstugan! =D Trevligt med födelsedagsfirande - gratta jubilarerna! =D



Trold - Kramar! =D

2009-12-06 @ 16:18:55
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Thalina

När man läst boken kan man ofta bli besviken på filmen.Får se om jag ska se filmen, har inte bestämt mig.Ha en fin kväll kram Thalina

2009-12-06 @ 19:14:44
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Den första filmen har jag sett och den störde inte alls upplevelsen av boken. Den andra filmen har jag tyvärr inte sett än och nu är jag inte så sugen på det heller. Jag kanske avstår.

2009-12-07 @ 03:35:08
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback