Ny tv var vi tvungna att köpa!

Det satt hårt åt. Men den gamla teven  krånglade varje kväll så till slut måste det bli en ny. Den nya är också en Samsung, lite större än den förra och med en magiskt bra bild. Vi kan se Svt play direkt på teven nu, förut var det bara på datorn. Och det är en klar fördel. Vi handlade på Audio Video i Årjäng. De är duktiga och hjälpsamma med installation.
 
 Under hänger en lång högtalare. Vi valde att köpa till den. Det är skönt att ha bra ljud på teven nu när vi börjar bli gamla och lomhörda. Utan den extra högtalaren så  kommer ljudet från bakom teven och det betyder att det blir otydligt och diskant går inte fram så bra.  Med bra och tydligt ljud märker vi att vi inte beh
över ha på så högt.
 
 En kortläsare gick att få till också. Det innebär att vi kan se egna bilder och filmer på teven.  Detta är lite av en ny värld, vi hade ingen aning om att det hänt så mycket med teveapparaterna sedan vi köpte den förra.
 
Den här veckan brukar normalt vara full med älgjakt. Men den är inställd  hos oss och en del grannlag för inventeringarna har visat att vi har lite älg. Och vi ser inte många heller. Hoppas det blir bättre till nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback