"Sliperiet" idag söndag!

"Sliperiet" besökte vi idag. Det är en konsthall och restaurang i Borgvik utanför Grums. Vi brukar åka dit några gånger varje säsong. Den ägs och drivs av Oscar Magnusson, Sven-Ingvars-Oskar alltså. Ibland har man konserter här också men inte nu i Corona-tider.
 
 
 
 
 
 
Hundar är ok om man sitter utomhus. Vi hade ingen hund med
 
Utställningen, foto av Alison Jackson, var av det provcerande slaget, med bilder  arrangerade med kändisar för att visa på hur vi påverkas av bild-urval. Hon gör alltså fejkade bilder av kända personer i privata situationer  för hon vill få åskådarna att ifrågasätta vad de ser. Det är en modig utställning, inte så lätt-tillgänglig. På övervåningen  var andra bilder men dit vågar jag mig inte för jag är så höjdrädd. 
 
Restaurangen är en höjdare! Vi har aldrig blivit besvikna här. Priserna ligger i det övre skiktet men det är helt ok när man får god mat. 
 
Roland fick två stora fina ryggbiffar, medium, med potatiskaka och  fina tillbehör.
 
Min vita sparris-soppa var en dröm, fyllig smak och lite exakt lagom syrlig. 
 
Dessert Creme brulé brukar finnas här och så idag också. Det är Rolands favorit och den är riktigt brynt ovanpå.  Smarrigt!  Om man vill vara säker på att få en plats i restaurangen så är det klokt att ringa och beställa innan. Men man måste inte. Det är dukat med Corona-avstånd på ett bra sätt. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så gott det lät och såg ut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback