Wiksfors matiga våfflor igår!

Vi reser inte, umgås inte och shoppar inte nu i Corona-tider. Vi håller oss hemma. Men igår söndag kändes som att vi bara måste åka någonstans och bryta isoleringen. Vi chansade på att äta lunch på  Wiksfors som är några mil från oss efter E18 mot Karlstad.  Och det gick bra. Inte mycket folk när vi kom, stor lokal (gammal industri!) , gott om plats inomhus vid beställningen och väl markerade avstånd.  Sen kunde vi sitta ute vid jättebord som bara fick ta 4 pers på varje. Det var också bra. Roland paxade plats vid ett bord och jag gick in,  beställde var sin matig våffla med mycket gott  på  (Magazinet!), allt går att få glutenfritt.  Jag hade munskydd, var den enda som hade det tyvärr!
 
Dom som jobbar här är trevliga och hjälpsamma, så har det alltid varit vid våra besök här. Igår  fick vi hjälp med att få ut maten samt bestick och dryck och doggybag utan att behöva gå in igen. Så tacksamma är vi för det.    Jag orkade förstås inte hela våfflan utan fick ta med halva hem, vägrar slänga god mat . Wiksfors har också flera butiker med kläder, hantverk,  second hand och annat, men det kollade vi inte på igår. Det får vi spara tills vaccinet har verkat fullt ut och vi kan börja leva igen.
 
Under tiden vi var på Wiksfors så fick valpen Musikk träna på att vara i hundgården bredvid de andra hundarna. När vi kom hem så stannade vi en bit före och lyssnade. Det var helt lugnt och tyst, han är trygg där också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback