Spännande rådjursjakt idag med Seffrin

 
Spännande blev det med en o en halv timmes effektiv jakt ungefär. Fast det dröjde någon timme nästan innan Seffrin fick opp, han letade ivrigt. Bitvis var det rätt mycket snö men inget som innehöll skare så det gick bra, men han fick kämpa emellanåt. Det var en stor bock och två till (get o killing kanske men killingarna är så stora nu så svårt att se skillnad). De gick runt oss och var nära vid flera tillfällen då vi såg dem. Men antingen kom de snabbt som oljade blixtar eller stod still halvt skymda. Det snöade en del under tiden och Roland säger att de går så här trångt i cirklar då. Skottillfälle blev det i alla fall inte men spännande var det. Och Roland menar att detta är första gången i sitt liv han sett rådjuren fyra gånger och inte fått skotttillfälle.  Men vi alla både tvåbenta och fyrbenta fick motion. 
 
Sen tänkte jag att vi skulle ha sjungit för Rolf som var med och passade för han fyller år idag. Men han smet hem, så hipp, hipp, hurra i efterskott får det bli!!!  Synd att Rolf  inte fick skjuta för Seffrin för det är nästan precis ett år sedan sist.
Snön som låg på träden var som spunnet socker, något sorts fluffig kornsnö.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ni har visst fått vinter igen ser jag!

Svar: Nja bilderna är lite bedrägeri, snön ligger kvar på vissa ställen men det är helt bart på andra. Men vi har ju gärna snö!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback